Van Weddingplanner naar Wedding Expert

Trouwen op Mallorca

Doorgroeien en ontwikkelen als weddingplanner

Ik bied unieke & exclusieve programma’s, organisatieadvies en masterclasses aan op het hoogste niveau om van jou een Wedding Expert te maken. Ben je al weddingplanner? Zoek je naar the next level, in zowel jouw werk als weddingplanner business? Dan help ik je groeien en ontwikkelen. Ik vind het belangrijk om mijn kennis te delen. Hoe meer goede weddingplanners er zijn, des te meer kwaliteit we kunnen bieden.

Dit brengt de markt waarin wij werken naar een hoger niveau. Het zorgt er ook voor dat we met elkaar ambassadeur zijn van de trouwbranche. Zo kunnen we de boodschap verspreiden dat een weddingplanner niet een overgewaaide ’trend’ is uit Amerika of een luxe. Weddingplanning is een volwaardig vak.

Mijn motto is dat iedere bruiloft die plaatsvindt, georganiseerd moet zijn door een professionele weddingplanner die zijn/haar vak verstaat, kwaliteit levert en zo het vak naar een hoger niveau tilt. Daar draag ik graag aan bij!

Positioneren als weddingplanner

Ik gun het jou om jezelf te positioneren als de nummer één wedding expert in jouw specialiteit met wat jouw bruiloften voelbaar en onderscheidend maakt.

Mijn klanten geven aan waar ze tegenaan lopen:

masterclass presenteren kun je leren
  • Wel goed in vak, maar niet genoeg klanten
  • Je vind het moeilijk om jezelf online te profileren
  • Zoveel marketing kanalen, waar moet je beginnen en wat werkt nou echt?
  • Je vind het lastig om je tarieven te bepalen
  • Op het 1e oog biedt iedere weddingplanner hetzelfde aan, wat het voor jou lastig en spannend maakt om te kiezen wat jou uniek maakt
  • Daardoor is het moelijk voor jou als weddingplanner om jezelf te presenteren in de markt en de juiste doelgroep aan te trekken

Professionaliseren als weddingplanner

Als jij je business wilt professionaliseren, dan is een marketing cursus niet voldoende. Dan heb je een volwaardige strategie nodig. Ik laat je zien hoe.
Je groeit bij mij in vak als weddingplanner door middel van het volgen van Masterclasses, Coachingsessies en het expert traject Positioneren voor Weddingplanners. Vind je het net zo waardevol als ik om te netwerken met collega weddingplanners? Check dan The Wedding Flex Day. Een geheel verzorgde dag je to do list afwerken, koffie en een goede lunch en netwerken met je collega’s!

Ik ben Marielle Cruz Vargas en met ruim 13 jaar (internationale) ervaring in het vak van weddingplanning als wedding expert, trainer & organisatieadvies.