Masterclass Spreken voor weddingplanners

Masterclass Spreken voor weddingplanners

Openbaar spreken & leren netwerken

Als (startende) weddingplanner & ondernemer  kan het in het begin best wel eens moeilijk zijn contacten te leggen, te leren netwerken en jezelf te presenteren. Op een bruiloft ben jij als weddingplanner het aanspreekpunt voor alles en iedereen om je heen. Tijdens de bruiloft zijn er vaak meerdere momenten waarop je even openbaar spreekt om bijvoorbeeld de gasten te informeren over iets.

Of je presenteert je zelf bij een groep nieuwe leveranciers, omdat je graag met hen wilt gaan samenwerken. Zo zijn er nog heel veel voorbeelden te nomen waarop het nodig is dat je openbaar spreekt. Als je dit niet prettig vind, er zenuwachtig van wordt of zelfs ronduit tegenop ziet, dan help ik je graag hierover heen. Kortom, als jij het spannend vind om in het openbaar of tegen vreemden te spreken over jezelf, over jouw onderneming, jouw werk, dan is deze masterclass écht iets voor jou!

Wat leer je?

Je leert in dit dagdeel beter presenteren met de tips & tricks. Je leert omgaan met spreekangst, non-verbale communicatie, welke mediamiddelen gebruik je indien nodig, de structuur van je presentatie, inspelen op het gehoor en op de overtuigingskracht! Ook een stukje uiterlijke verzorging ontbreekt hierin niet. Goed presenteren, speechen en ‘spreken in het openbaar’ zijn zeker te leren. Dit zijn skills die je als weddingplanner & ondernemer nodig hebt. Want zowel in grote setting als in een kleine setting kan dit (onnodig) spanning met zich meebrengen. Denk aan het voorstellen van je eigen bedrijf bij een nieuwe leverancier, maar ook als je in nieuw netwerk binnenstapt en je moet gaan leren netwerken.

De 3 basics

Waar moet je op letten? Wat zijn de succesfactoren voor een goede presentatie? En wat doe je als jouw verhaal niet boeit of niet aankomt? Voorbereiding, communicatie en uitvoering zijn hierin de basics! Aan de slag met een stukje theorie, maar vooral dóen deze masterclass! In een kleine groep geven we elkaar input en is er veel ruimte voor persoonlijke aanpak.

Doel

Relaxed presenteren / openbaar spreken als weddingplanner zonder stress!

Praktisch

Tijd: najaar 2021, 10.00 – 14.00 uur
Locatie: Barendrecht
Investering: € 299 excl. btw (je betaalt vooraf de factuur)
Aantal deelnemers: maximaal 5