weddingplannerMasterclass Instagram

Instagram als business tool

In deze masterclass ga ik je leren hoe je Instagram inzet als tool om je business een gezicht te geven. Je herkent het vast wel. Je hebt een account en een aantal volgers. De ene keer slaat je bericht goed aan en de andere keer stukken minder. Dit maakt je onzeker over of je dit social media kanaal wel goed inzet. Als je het lastig vind om iedere keer weer een post te verzinnen, is deze masterclass ook heel fijn voor jou. Want we gaan aandacht besteden aan content. Het gaat namelijk om waardevolle content. Maar hoe creëer je die?

Inspiratiekanaal voor jouw bedrijf

In de basis gaat het er trouwens niet om hoeveel volgers je hebt, maar hoe je ze aan jouw verbind. En uiteindelijk wat ze bij je kopen. Dan hebben het over de klantroute welke leidt naar jouw website. Er is veel te vertellen over hoe je Instagram op een (meer) interessante manier in kunt zetten voor jouw bedrijf. Misschien zie je het als een last? Dan maakt deze masterclass het voor jou makkelijker om ermee om te gaan. Of  zie je het als het inspiratiekanaal voor jou als weddingplanner / ondernemer? Wat krijgen jouw klanten te zien en welke emotie wekt dat bij ze op? Wat wil je uitstralen en hoe wil je overkomen? Uiteraard kijken we dus juist ook naar de commerciële kant van Instagram. Hoe kan dit social media kanaal een verlengde worden van jouw business? In een kleine groep gaan we de volgende onderwerpen bespreken:

  • Bereik. Wat betekent het en wat zegt het nou eigenlijk?
  • Content. Wat is waardevolle content en hoe kom ik er aan?
  • Strategie. Heb ik deze nodig en welke past bij mijn bedrijf?
  • Volgers. Ja en nu?
  • Inspiratie. Hoe kom ik er aan en hoe zet ik dit in?
  • Branding. Hoe kan ik Instagram inzetten in mijn branding?
  • Foto’s. Het gebruik van en wat past er bij mij?
  • Engagement. Hoe verbind ik mijn klanten aan mij?

Wat leer je?

Je leert stap voor stap de basis van het gebruik van Instagram voor je business. In deze masterclass leer ik je niet welk knopje waar voor is. Ik ga er al vanuit dat je een Instagram business profiel hebt. Of dat je deze  aanmaakt voor aanvang van de masterclass. Ik geef je tips en tools mee, zodat je zelf verder aan de slag kunt. Instragram is zo leuk en een uitstekend marketing tool voor jouw bedrijf. Een bron van inspiratie voor jouw klanten!

Praktisch

Tijd: najaar 2021, 10.00 – 14.00 uur
Locatie: Barendrecht
Investering: € 299 excl. btw (je betaalt vooraf de factuur)
Aantal deelnemers: Maximaal 4