Bruidspaar zoekt weddingplanner!


Jullie trouwavontuur begint hier

Op exact dit moment dat jullie dit lezen, begint jullie trouwavontuur! Jullie zijn op zoek naar een weddingplanner. Het is geen toeval dat jullie op mijn website terecht zijn gekomen. Welkom! Ik hoop van harte dat ik jullie kan helpen, want er is niks leukers dan het organiseren van een geluksbruiloft. Misschien denken jullie daar nu nog anders over, maar daarom zijn jullie hier!

weddingplanner

Wat voor weddingplanner ben ik?

Vanuit rust, creatieve visie en een zeer goed luisterend oor, neem ik jullie mee in de storytelling van jullie persoonlijke bruiloft. En wees gewaarschuwd, want door mijn enthousiasme gaan jullie het weddingplannen nog leuk vinden ook! Aan het einde komen alles samen en hoeven jullie alleen nog maar te genieten…..

Waar willen jullie trouwen?

Ik ben destination weddingplanner en biedt jullie de mogelijkheid om in het buitenland te trouwen. Mijn specialisatie hierin is het prachtige eiland Mallorca. Relatief onbekend om te trouwen, ongerept en heerlijk authentiek. Hoe heerlijk is het samen weg te dromen, te wensen, te visualiseren hoe de geluksbruiloft van jullie samen eruit moet komen te zien? Wordt het een bruiloft in Nederland? Een dag of juiste een heel weekend? Of toch op het authentieke Mallorca in Spaanse sferen met tapas, wijn, lange tafels, relaxen aan het zwembad met naaste familie en vrienden die jullie lief zijn…… Neem eens een kijkje in mijn lookbook voor inspiratie!

De mogelijkheden zijn oneindig; je hoeft alleen maar te kiezen……

Er zijn zo ongekend veel opties en mogelijkheden. Als weddingplanner ga ik graag creatief met jullie aan de slag om jullie geluksbruiloft tot leven te laten komen. Ik neem jullie namelijk met alle liefde het verzorgen van de dag van jullie leven uit handen. Met elkaar gaan we jullie mooiste geluksmomenten creëren!