Geen bruiloft kan zonder weddingplanner

Zorgeloos genieten begint met
MCV weddings

Jullie trouwavontuur begint hier! Op zoek naar een professionele weddingplanner? Welkom bij MCV weddings. Het is vast geen toeval dat jullie op mijn website terecht zijn gekomen. Ik hoop van harte dat ik jullie mag helpen, want er is niks leukers dan het organiseren van een geluksbruiloft. Misschien denken jullie daar nu nog anders over, maar daarom zijn jullie hier! Geen bruiloft kan zonder een weddingplanner en ik vertel jullie graag waarom.

Meerwaarde weddingplanner
MCV weddings

Wat voor weddingplanner ben ik?

Vanuit rust, creatieve visie en een zeer goed luisterend oor, neem ik jullie mee in de storytelling van jullie persoonlijke bruiloft. En wees gewaarschuwd, want door mijn enthousiasme gaan jullie het weddingplannen nog leuk vinden ook! Aan het einde komen alles samen en hoeven jullie alleen nog maar te genieten…..

Bruiloften in Nederland en op Mallorca

Ik organiseer bruiloften in heel Nederland en ik ben destination weddingplanner. Ik bied jullie ook de mogelijkheid om in het buitenland te trouwen. Mijn specialisatie hierin is het prachtige eiland Mallorca. Relatief onbekend om te trouwen, ongerept en heerlijk authentiek. Hoe heerlijk is het samen weg te dromen, te wensen, te visualiseren hoe de geluksbruiloft van jullie samen eruit moet komen te zien? Wordt het een bruiloft in Nederland? Een dag of juist een heel weekend? Of toch op het authentieke Mallorca in Spaanse sferen met tapas, wijn, lange tafels, relaxen aan het zwembad met naaste familie en vrienden die jullie lief zijn…… Neem eens een kijkje in mijn lookbook voor inspiratie! Of neem contact op; ik help jullie graag met kiezen!

De mogelijkheden zijn oneindig; je hoeft alleen maar te kiezen……

Er zijn zo ongekend veel opties en mogelijkheden. Als weddingplanner ga ik graag creatief met jullie aan de slag om jullie geluksbruiloft tot leven te laten komen. Ik neem jullie namelijk met alle liefde het verzorgen van de dag van jullie leven uit handen. Met elkaar gaan we jullie mooiste geluksmomenten creëren!