Organisatieadvies

Structuur en een concreet plan

Je leest dit niet voor niks. Ik gok erop dat je al weddingplanner / ondernemer bent en even vastloopt. Wellicht heb je nog niet goed voor ogen hoe je het allemaal wilt gaan doen. Of je bent al aan de slag en je vind dat je (te) weinig opdrachten hebt, je moeilijk je doelgroep bereikt en wellicht heb je zelfs nog niet je niche gevonden.

Coaching voor weddingplanners

Waarom?

Weddingplanners en ondernemers komen bij mij op het moment dat ze even de structuur kwijt zijn. Vaak ligt het namelijk helemaal niet aan motivatie. Deze is er juist op het moment dat ik als hulp wordt ingeschakeld. Ik help je met het met overzichtelijk maken van wat er allemaal gebeurt in jouw bedrijf, inclusief de knelpunten. Zo bouwen we aan een concreet en constructief plan waardoor jij weer grip en control krijgt. Zo kun je verder bouwen aan jouw onderneming. Profilering neemt hier een belangrijke rol in. Ook daar wordt volop aandacht aan besteed.

Met een achtergrond als marketing, communicatie & HR adviseur in combinatie met professioneel weddingplannen, help ik je als (startende) weddingplanner & ondernemer graag met een constructief advies, zodat jij structuur, grip en helderheid krijgt in jouw onderneming. We maken samen een concreet plan hoe jij als weddingplanner & ondernemer verder komt in je vak. Je kunt dan denken aan de volgende vragen die bij jou borrelen:

  • Wie ben ik als ondernemer?
  • Hoe positioneer ik mijzelf?
  • Hoe vertel ik mijn story?
  • Wie is mijn doelgroep en hoe ziet mijn ideale klant eruit?
  • Wat is mijn niche?
  • Hoe profileer ik op social media?
  • Hoe pak ik mijn marketing en branding aan?

Weddingplanner en ondernemer

Maar ook praktische ondernemerszaken komen aan bod. Waar loop je tegenaan in je ondernemerschap? Hoe kun je zelf (nieuwe) geluksmomenten maken als ondernemer? Waar ligt er een uitdaging, aandachtspunt of wellicht een blokkade? We gaan heel diep in op jouw vragen en jouw bedrijf. Ik heb alle persoonlijke aandacht voor jou. Ik beloof je dat je met een concreet & strategisch plan de deur uitgaan, zodat je zelf verdere stappen kunt gaan zetten.

Over mij

Ik ben doortastend, helder en spreek dit ook naar je uit. Je krijgt bij mij positieve opbouwende feedback waar je echt iets mee kan.

Investering

De investering in jezelf is 249 euro (ex btw) en duurt 2 uur. Dit is inclusief koffie, thee & a healthy treat!

Kan ik jou op weg helpen?

Ik hoor je graag. Stuur een mail naar marielle@mcv-weddings.nl

Een fantastisch consult gehad

Vandaag samen met Chantal Slingerland een geweldig coaching gesprek gehad waardoor we grote stappen kunnen maken richting de toekomst. Mariëlle is niet alleen een fantastische coach, maar ook een geweldig mens. Echt een aanrader, niet alleen als startende ondernemer maar ook op persoonlijk vlak. Ik heb je in mijn hart gesloten ❤

Zo’n sessie verdient elk mens!

Vanochtend samen met Wilma Ausma de Vroede een fijne privé sessie van Marielle mogen krijgen. Dankbaar en zeer leerzaam!
Marielle is to the point, duidelijk, heeft ons fijne handvaten gegeven en heeft met haar oefening onszelf en onze kwaliteiten met andere ogen doen bekijken. Zo’n sessie verdient elk mens! Dank Mariëlle!

Ze voelt feilloos je struikelblokken aan

Twee weken geleden een social media advies van Marielle gehad. Wat een geweldige energie heeft deze powervrouw. Ze voelt feilloos je struikelblokken aan en maakt zo van deze struikel”stenen” (door middel van haar tips en trucs) weer een gladde weg waar je gemakkelijk op verder kunt rijden! Mooie ervaring, dank je wel!

Let’s do this.

Together.