The Wedding Flex Day

Flexwerken voor weddingplanners

Weg van je kantoor of je keukentafel! Kom flexwerken, netwerken, sparren & brainstormen bij mij in de wedding studio. Een dag niet alleen aan de slag, maar in een kleine groep weddingplanners. Allemaal snappen we hoe het voelt om ondernemer te zijn, hebben we zo onze struggles en delen we graag in de mooiste momenten. Je kunt bijvoorbeeld ook een casus inbrengen of zaken bespreken waar je tegen aan loopt.

Wat krijg je?

Een flexdag van 10.00 – 16.00 uur met een positieve vibe. Jij bereid je to do list voor, zodat je mooi alles kan afvinken aan het einde van de dag. Ik ontvang je met koffie en lekkers. Ook verzorg ik voor ons groepje van die dag een gezonde (vegan) lunch. De hele dag is er koffie, thee, water en een gezonde snack. Met dieetwensen wordt rekening gehouden.

Kosten

In deze lastige tijd is het juist zo belangrijk om elkaar op te zoeken en elkaar te helpen. Daarom stel ik mijn wedding studio in Barendrecht hiervoor beschikbaar en zijn er geen kosten aan verbonden. Parkeren kan voor de deur en is tevens gratis.

Data

Je bent welkom op de volgende data:

  • 16 juli 2020 (vol)
  • 9 september 2020 (vol)
  • 17 september 2020 (vol)
  • 15 oktober 2020 (verplaatst)
  • 5 november 2020 (vol)
  • 26 november 2020 (Nog 1 ticket beschikbaar)
  • 26 januari 2021 (nog 2 tickets beschikbaar)
  • 11 februari 2021(nog 2 tickets beschikbaar)

Aanmelden

Stuur een mail naar marielle@mcv-weddings.nl onder The Wedding Flex Day en vermeld je bedrijfsnaam, je o6 nummer en eventuele dieetwensen. Indien jouw voorkeursdatum nog niet vol is, stuur ik je een (gratis) ticket toe voor The Wedding Flex Day. Pas na deze bevestiging kun je genieten van een waardevolle flex-werk-dag! Vol = vol.

Spoiler alert!

Als je je niet lekker voelt, verkouden bent of andere klachten hebt, verzoek ik je om thuis te blijven. Voel je je kiplekker, neem dan je laptop mee (uiteraard is er WiFi beschikbaar), je to do list, een goed humeur en een positieve vibe!