Over Mariëlle

Happily ever after

Zelf ben ik al 22 jaar getrouwd en dat gun ik jullie ook! Er is niks mooiers dan ja zeggen tegen de liefde van je leven. En dat die dag dan een van de mooiste dagen is en ik daar aan mag bijdragen, vind ik alleen maar waanzinnig. Want een relaxte bruiloft organiseren is mijn passie. Niks mooiers dan jullie zien genieten. Bij mij is niks te gek en ik ben dol op bruiloften die anders dan anders zijn. Ik maak gebruik van mijn creativiteit en een extra oog wat op locaties andere mogelijkheden en opties ziet. En dat mag best lekker gek zijn!

MCV weddings

Geluksmomenten

Het mooie aan het plannen van een bruiloft is mensen geluksmomenten laten beleven. Waar er emoties zijn, waarbij ik hen ontzorg én waarbij we samen het eindresultaat naar volle tevredenheid hebben bereikt. Jullie geluksbruiloft personaliseren, is waar het om draait. Jullie verhaal vertellen. Om die verbinding te mogen leggen; daar geniet ik als weddingplanner óók enorm van.

MCV weddings

Met mijn bedrijf organiseer ik de mooiste geluksbruiloften in Nederland en sinds 2019 in het prachtige Spanje, met specialisatie Mallorca.

Met een achtergrond in Marketing, Sales & HR heb ik bijna 15 jaar de prachtigste zakelijke events mogen organiseren. Wat ik in mijn werk miste was emotie. Daarom ben ik sinds 2008 ben ik ook weddingplanner. Het gaat niet alleen om het ja – woord, het gaat om alles eromheen. Van het mooie bruidspaar, een blij gezelschap tot goed eten, zalige wijn en dansende voetjes tot in de late uurtjes. Laat het een groot feest zijn, vier het leven!

In 2008 heb ik de opleiding voor weddingplanner gedaan. Ik ben een zeer ervaren weddingplanner die de kneepjes van het vak uitstekend kent. Daarnaast ben ik trainer bij Weddingplanners International en geef ik in mijn weddingstudio aan huis masterclasses en organisatieadvies voor (startende) weddingplanners & ondernemers.

Geluksmomenten  Weddingplannen Pioenrozen  Genieten
Spanje & Nederland Koffie Familytime Samenwerken
Biologisch Duurzaam  Passie Gevoelsmens