Over Mariëlle

Achtergrond

Met een achtergrond in PR, Marketing & Communicatie heb ik bijna 15 jaar de prachtigste zakelijke events mogen organiseren. Wat ik in mijn werk miste was emotie. Daarom ben ik sinds 2008 ben ik ook weddingplanner. Het gaat niet alleen om het ja – woord, het gaat om alles eromheen. Van het mooie bruidspaar, een blij gezelschap tot goed eten, zalige wijn en dansende voetjes tot in de late uurtjes. Laat het een groot feest zijn, vier het leven! Een dag, meerdaagse of weekendbruiloft neerzetten met elkaar, waar de liefde centraal staat.

Geluksmomenten

Het mooie aan het plannen van een bruiloft is mensen geluksmomenten laten beleven. Waar er emoties zijn, waarbij ik hen ontzorg én waarbij we samen het eindresultaat naar volle tevredenheid hebben bereikt. Jullie geluksbruiloft personaliseren, is waar het om draait. Jullie verhaal vertellen. Om die verbinding te mogen leggen; daar geniet ik als weddingplanner óók enorm van.

MCV weddings

Met mijn bedrijf organiseer ik de mooiste geluksbruiloften in Nederland en sinds 2019 in het prachtige Spanje, met specialisatie Mallorca. Ook ben ik werkzaam in Italië, als teamlid van Trouwen Italië.

In 2008 heb ik de opleiding voor weddingplanner gedaan. Ondertussen ben ik doorgegroeid naar Master weddingplanner en verbonden aan de BWPN (Beroepsorganisatie voor Weddingplanners Nederland). Daarnaast ben ik trainer bij Weddingplanners International en geef ik in mijn weddingstudio aan huis  masterclasses en advies voor (startende) weddingplanners.