Over Mariëlle

Sinds 2002 ben ik getrouwd. We hebben 2 mooie kinderen, een zoon en een dochter.
Met een achtergrond in PR, marketing & communicatie heb ik bijna 15 jaar de meest prachtige, zakelijke events georganiseerd. Het mooie aan weddingplannen is mensen geluksmomenten laten beleven, waar ze blij van worden, waar er emoties zijn, waarbij ik hen ontzorg én waarbij we samen het eindresultaat naar volle tevredenheid hebben bereikt. Het persoonlijke aspect is écht waar het om draait.

Wat het vak zo mooi maakt, is wat ik zie en voel tijdens geluksbruiloften: blije gezichten, een gevulde dansvloer, lekker eten, mensen die lol hebben met elkaar. Om die verbinding te mogen leggen; daar geniet ik als weddingplanner óók enorm van!

Ik ben eigenaar van MCV weddings sinds 2014. Met mijn bedrijf organiseer ik de mooiste geluksbruiloften in Nederland. Ook ben ik werkzaam in Italië, als teamlid van Trouwen Italië. In 2008 heb ik de opleiding voor weddingplanner gedaan. Ondertussen ben ik doorgegroeid naar Master weddingplanner en verbonden aan de BWPN (Beroepsorganisatie voor Weddingplanners Nederland). Daarnaast ben ik trainer bij Weddingplanners International en geef ik in mijn weddingstudio aan huis (of op locatie) masterclasses en advies op het gebied van branding, jezelf profileren & presenteren voor (startende) ondernemers.