logo MCV weddingsGeluksbruiloft Nederland

Ik regel, jullie genieten!

Als weddingexpert regel ik alles rondom jullie geluksbruiloft, maar wel waarbij jullie in control blijven. Hoe jammer zou het zijn als jullie er pas na de bruiloft achter zouden komen dat een professionele wedding expert zoveel meerwaarde had gehad op de dag zelf? Omdat er geen helder aanspreekpunt was voor jullie gasten en de locatie. Omdat er geen coördinatie was gedurende de dag, zodat er een lekkere flow in zat? Omdat degene die jullie hadden gevraagd dit te doen, eigenlijk te weinig ervaring had? Helaas gebeurt dit vaak. Vriendin, broer, zus, nicht, een ieder wil jullie uit liefde dolgraag helpen met de organisatie van jullie geluksbruiloft. Ook als ceremoniemeester op de dag zelf. Het gevolg is ook dat diegene die deze taak aanneemt, zelf weinig kan genieten.

Weddingplanner Nederland

Over mij

Ik heb alles onder controle en jullie hoeven niks anders te doen dan alleen maar genieten! Ik ben jullie aanspreekpunt voor alles wat met jullie geluksbruiloft te maken heeft. Ik ben eerlijk, helder, doortastend en daadkrachtig. Sinds 2008 werk ik als weddingplanner. Daarnaast heb ik vanaf 1999 werkervaring in Marketing, Sales & HR. Mijn bruidsparen en collega’s omschrijven mij als warm, professioneel, oog voor detail, met humor en zorgzaam. Ik hou ervan als jullie persoonlijke verhaal in ieder detail tot zijn recht komt. Meer Google reviews lees je hier. Je leest hier overigens waarom ik doe wat ik doe.

Eerlijk advies

Ik adviseer jullie bijvoorbeeld met een thema, styling, decoratie, stationery en bloemen. Ook kijken we samen wat er allemaal mogelijk is binnen jullie budget en zal ik dit budget bewaken, indien dit door jullie gewenst is.
Uiteraard zien en spreken we elkaar tussendoor als we een samenwerking aangaan. Er komt zoveel meer bij kijken dan je denkt! De organisatie van een bruiloft wordt helaas nog heel erg onderschat. Het inhuren van mij als jullie weddingplanner of ceremoniemeester is dan echt een uitkomst! Wat kan ik als weddingplanner & ceremoniemeester nog meer voor jullie kan doen:

  • We gaan met elkaar locaties bekijken
  • Ik ga offertes voor jullie opvragen
  • Ik help jullie aan de fijnste leveranciers
  • Maken van een gedetailleerd draaiboek
  • Ik ben contactpersoon voor leveranciers in de aanloop naar de bruiloft
  • Uiteraard ben ik ceremoniemeester op de dag zelf
  • Contactpersoon voor gasten, locatie & leveranciers op de dag van de bruiloft
  • Advies m.b.t. styling, bloemen, kleuren & thema’s
  • Ik help jullie met het budget te bepalen en deze te bewaken

Waarom mij inhuren?

Bruidsparen huren een weddingexpert in als ze bijvoorbeeld niet bekend zijn in de wereld van trouwen, niet goed kunnen organiseren of overzicht houden. Kortom, als er advies, input en creativiteit nodig is.

masterclass weddingplannen

Maar ook als jullie graag binnen het budget willen blijven of als er simpelweg geen tijd is, omdat jullie een druk leven hebben. Ook als jullie in het buitenland willen trouwen, is het verstandig een weddingexpert in te huren die jullie met alles helpt. Denk aan de juiste documenten, betrouwbare leveranciers en ook op de dag zelf als ceremoniemeester aanwezig is. MCV weddings is gespecialiseerd in trouwen op Mallorca.

weddingplanner

Werkwijze

Allereerst gaan we voor de kennismaking! Ik vind het fijn om jullie eerst live te ontmoeten en jullie persoonlijke verhaal te horen. Als er een goede klik is, maak ik voor jullie een indicatie van de kosten om mij in te huren. Na de bevestiging gaan we direct aan de slag.

Het plannen van een geluksbruiloft in Nederland neemt ongeveer een jaar in beslag. Ook als jullie binnen een korter tijdsbestek willen trouwen, dan kan dat. Ik heb ervaring om binnen zeer korte tijd een bruiloft te plannen.

Ik adviseer jullie op basis van jullie wensen en budget. Ook neem ik een netwerk mee aan professionele leveranciers die jullie nodig hebben voor jullie geluksbruiloft. Denk aan de locatie, styling & decoratie, stationery, bruidstaart, ringen, bruidskleding en bloemwerk. Benieuwd hoe zo’n globale planning eruit ziet? Download hier alvast een fijne checklist.

Kosten & mogelijkheden

Het is niet uit een mouw te schudden wat jullie geluksbruiloft totaal zal gaan kosten. Dit is afhankelijk van meerdere factoren. Wel kunnen we een eerste gerichte indicatie geven aan de hand van jullie wensen en budget. Dit bespreken we in ons kennismakingsgesprek. De startkosten voor mij als weddingplanner zijn € 3499 incl. btw. Afhankelijk van de grootte van de bruiloft, zal ik een assistente mee berekenen in de offerte. Deze wordt berekend op uurtarief en werkt op de piekuren. Ook is het mogelijk om mij professioneel ceremoniemeester in te huren. De startkosten daarvoor zijn € 1199 incl. btw (excl. assistentie en reiskosten).

Tip:

hou er met het budget altijd rekening mee of het bedrag wat jullie uit willen geven inclusief / exclusief een weddingplanner of ceremoniemeester is!

Alles wat zij doet, is tot in perfectie geregeld!

Mariëlle heeft onze bruiloft van a tot z geregeld! Op de dag zelf was ze ook ceremoniemeester. Ze is het grootste organisatietalent wat wij kennen. Alles wat zij doet is tot in de perfectie geregeld. Ze heeft een natuurlijk talent voor organiseren en doet dit met flair en liefde. Ze laat niets aan het toeval over. Als je ontzorgd wilt worden op de mooiste en meest bijzondere dag van je leven, dan zit je heel goed met Mariëlle Cruz Vargas van MCV weddings. Voor ons was het een dag om nooit te vergeten!

Marielle heeft ’n echte liefde & passie voor haar werk.

We zijn dankbaar dat we jou als onze weddingplanner mochten hebben. Je hebt je 1000% ingezet i.p.v. 100% om alles tot in de puntjes te verzorgen Ze heeft een oog voor details, heeft een echte liefde en passie voor haar werk. Daarin werkt ze erg professioneel en merk je dat ze veel ervaring heeft als weddingplanner. Willen jullie een topper voor jullie bruiloft? Dan is Mariëlle de weddingplanner die jullie moeten hebben. Mariëlle dank je wel voor het verzorgen van onze geweldige bruiloft. Veel liefs, Catharina en Dennis.

Professioneel ceremoniemeester


Een weddingexpert voor één dag!

Vinden jullie het fijn om meer zelf te doen, maar willen jullie wel een professionele ceremoniemeester op de dag zelf? Ik leg jullie graag meer uit over de mogelijkheden.

Wil je je zus, broer of vriend(in) net zo heerlijk van jullie bruiloft laten genieten als jullie zelf? Wat fijn dat er professionele ceremoniemeesters bestaan! Ik help jullie graag, want soms zijn jullie al een heel eind zelf op weg en kundig genoeg om een groot deel van het plannen van jullie bruiloft zelf te doen. Natuurlijk kan ik als weddingplanner jullie ook in het voortraject op adviesbasis (uurtarief) bijstaan en voorzien van advies waar jullie concreet mee aan de slag kunnen.

Werkwijze

Als professioneel ceremoniemeester gaan we ongeveer 6 – 8 weken voor de bruiloft alles doornemen en de punten op de i zetten. Daarnaast ga ik alle afspraken checken die jullie hebben gemaakt met de leveranciers. Daarna hebben we een voortgangsgesprek. Ook maak ik een gedetailleerd draaiboek voor jullie grote dag. Aan de hand hiervan nemen we de dag helemaal door van A tot Z in onze draaiboekbespreking. Op de dag van de bruiloft ben ik uiteraard aanwezig als ceremoniemeester om alles in goede banen te leiden.

weddingplanner
Trouwen in Italie weddingplanner

Kosten

Ceremoniemeesterschap is mogelijk vanaf € 1399 incl. btw. (dit is exclusief reis- & parkeerkosten, styling en assistentie).

Mariëlle was overal en nergens. Ze heeft ons veel stress bespaard.

Natuurlijk is het best apart om op je trouwdag, op een vrij intiem en spannend moment, een onbekende erbij hebt die veel in je buurt is en vanalles wil weten. Misschien ook voor onze gasten bijzonder. Maar toch was het dat voor ons waard omdat Mariëlle, als professionele ceremoniemeester, ons (en onze vrienden) op de dag zelf veel stress bespaard heeft, en alles soepel verlopen is (en we ons niet schuldig hoefden te voelen omdat ze aan het werk was, want daar kwam ze voor!)

Let’s do this.

Together.