Masterclass Marketing

Naamsbekendheid

In een perfecte wereld zou je met een druk op de knop na de lancering van jouw website en social media kanalen in een keer bekend zijn als weddingplanner bij jouw doelgroep. Helaas werkt het niet zo, sterker nog, het begint nu pas! Het opbouwen van jouw naamsbekendheid kost tijd, veel energie en een goede dosis kennis van marketing en profilering. In deze masterclass leer ik je hoe je een passend plan maakt voor de marketing van jouw bedrijf, welke strategie handig is voor jou en hoe je daarmee zelf aan de slag kunt.

Welke onderwerpen komen aan bod?

  • Profilering: hoe pak jij dat nu aan?
  • Waar loop je tegenaan?
  • Marketingstrategie: wat werkt voor jou?
  • Het Marketingplan
  • Website & social media
  • Tips online vindbaarheid
  • Jezelf laten zien! Online & offline
  • Q&A

Naar huis met een (nieuw) doel

Deze masterclass is ongelooflijk fijn om in een kleine groep te doen. Naast het netwerken tijdens de lunch, geven we elkaar ook feedback op hoe jij op dit moment naar buiten toe profileert. Hierdoor kom je vaak tot nieuwe inzichten en kun je veel voor elkaar betekenen. Je gaat aan het einde van de masterclass naar huis met een marketingplan wat uit verschillende stappen bestaat. Ik help je met de opzet van dit plan en ik leg je uit hoe je verder toe kunt passen in je bedrijf. Het is jou duidelijk waarom marketing belangrijk is. Je weet nu hoe jij je goed kunt profileren als weddingplanner. Uiteraard is er alle ruimte voor Q&A.

Voor wie?

Deze masterclass is super als je startende weddingplanner bent of als je toe bent aan the next level. Het helpt je een professionaliseringsslag te maken in je bedrijf.

Praktisch

Tijd: najaar 2021, 10.00 – 14.00 uur
Locatie: Barendrecht
Investering: € 299 excl. btw (je betaalt vooraf de factuur)
Aantal deelnemers: maximaal 4

Tip!

De masterclass Niche vinden voor Weddingplanners is ook heel fijn voor jou. Je leest er hier alles over!

Masterclass Marketing voor weddingplanners

Duidelijke uitleg

Ik heb deelgenomen aan de masterclass Social Selling bij Weddingplanners International. Onder begeleiding van Mariëlle heb ik voor het eerst kennis gemaakt met social media en mijn FB account aangemaakt. Mariëlle leert je ook hoe marketing werkt.
Na deze masterclass heb ik een extra afspraak met haar gemaakt. Zo kon Mariëlle ingaan op mijn persoonlijke situatie. Ze heeft mij geholpen mijn profiel goed in te richten en wegwijs gemaakt in alle tools. Mariëlle is een fijne vrouw en geeft duidelijke uitleg.

Ze voelt feilloos je struikelblokken aan

Twee weken geleden een social media advies van Marielle gehad. Wat een geweldige energie heeft deze powervrouw. Ze voelt feilloos je struikelblokken aan en maakt zo van deze struikel”stenen” (door middel van haar tips en trucs) weer een gladde weg waar je gemakkelijk op verder kunt rijden! Mooie ervaring, dank je wel!