Masterclasses door Mariëlle

Als weddingplanner met een flinke marketingachtergrond, help ik je als (startend) weddingplanner heel graag op weg. Je hebt de keuze gemaakt om weddingplanner te worden, maar hoe ga je dat nu allemaal doen? Ik geef daarom masterclasses & expert – sessies op het gebied van (destination) weddingplanning i.c.m. met het ondernemerschap en hoe jij jezelf (beter) kunt presenteren & profileren in de markt als weddingplanner.

Voor weddingplanners

Concreet & helder

Mijn masterclasses en expert – sessies staan erom bekend dat ze vooral heel praktisch zijn en de diepte ingaan. Belangrijk, want doordat veel zaken helder worden en je uiteindelijk met een concreet plan naar huis gaat, kun je zelf verder aan de slag.
Simpelweg door te doen, kom je stappen verder. De zakelijke aspecten van je ondernemerschap komen ook aan bod, ik beantwoord al je vragen en we bespreken ook de punten waar je tegenaan loopt. De masterclasses doen we in kleine groepen van max. 5 personen. Dit werkt heel fijn en ‘veilig’, want zo kun je met elkaar ervaringen uitwisselen, brainstormen, positieve feedback geven en meestal zit er altijd iemand tussen met wie je eens een keer samen wilt werken, flexwerken en elkaar verder helpen in het vak als weddingplanner. De expert – sessie is 1 op 1.

De masterclasses

2 masterclasses gevolgd…. smaakt naar meer!!!! Wat een inspiratie! Dankjewel.