Masterclasses door Mariëlle

Als weddingplanner met een flinke marketingachtergrond, deel ik graag mijn kennis! Ik geef daarom masterclasses, advies & trainingen, op het gebied van weddingplanning en hoe jij jezelf (beter) kunt presenteren & profileren.

Concreet advies en richting

Mijn masterclasses en adviesdagen staan erom bekend dat ze vooral heel praktisch zijn. Belangrijk, want doordat je met een concreet stappenplan naar huis gaat, kun je zelf verder aan de slag.
Door te doen, kom je een stap verder. De zakelijke aspecten komen aan bod van je ondernemerschap, maar ook de punten waar je tegenaan loopt. Dit kan zijn balans, het gevoel hebben even ‘vast te zitten’, puzzelstukjes die niet (meer) passen of een blokkade op een ander gebied. Alles kan besproken worden. Masterclasses doen we in kleine groepen van max. 6 personen en advies kan 1 op 1.

Masters of professionals

Er komt veel kennis van zaken kijken bij het feilloos organiseren van de perfecte huwelijksdag. Als Master weddingplanner mag ik mij onder het label van de Beroepsorganisatie Weddingplanners Nederland scharen. Ik ben gediplomeerd en krijg vanuit het hoofdkantoor ondersteuning op alle mogelijke gebieden.

Over de BWPN

Er worden trainingen gegeven, leveranciers die goede kwaliteit leveren worden onder de aandacht gebracht en ook zijn mijn collega weddingplanners en ik steeds onderhevig aan toetsingen. De kwaliteit van de weddingplanners wordt beoordeeld en bijgehouden; kortom, er wordt geen moeite gespaard om ervoor te zorgen dat jullie als bruidsparen alles met een gerust hart kunnen overlaten aan mij als professionele weddingplanner!

De masterclasses

2 masterclasses gevolgd…. smaakt naar meer!!!! Wat een inspiratie! Dankjewel.

Sandra Hoogwerf – SnoeijSandra Snoeij Weddings & Events