Geluksbruiloft Mallorca


Trouwen met tapas

Lange tafels vol met heerlijke tapas, zalige wijnen, een zachte avondbries en daarna een knalfeest onder de sterren met een uitzicht waar jullie geen genoeg van kunnen krijgen. Trouwen op Mallorca is een authentieke beleving die jullie niet willen missen.  Wit zand, blauwe zee, ruige bergen. Mallorca heeft alles en nog veel meer. Er zijn zo ongelooflijk veel ongerepte plekjes waar je het authentieke leven proeft van het eiland. Wie wel eens in Spanje is geweest, kent de mentaliteit van de Spanjaarden; warm, relaxed, altijd in voor een praatje en de laatste euro gaat op aan koffie buiten de deur.

weddingplanner

Van trendy finca tot hotspot aan zee

In mijn netwerk heb ik locaties van authentiek landgoed tot trendy finca en schitterende hotspots al dan niet direct aan zee. Trouwen op Mallorca is een echte beleving. Een aantal dagen samen met jullie naaste familie en vrienden doorbrengen, bijna een soort van mini – vakantie. Tijdens deze dagen genieten jullie van elkaars gezelschap, de zon, zee en een heerlijk zwembad. Hoe relaxter kun je trouwen?

Port de Pollensa

Vanaf 2008 kom ik hier en heb mijn hart verkocht aan Port de Pollensa, een kustdorpje in het noorden van het eiland. Dat is mijn 2e thuis. Ik weet daarom alle mooie plekken van het eiland waar jullie tijdens een fantastische geluksbruiloft elkaar (ceremonieel) het ja – woord kunnen geven.

Wij hebben alleen maar genoten!!

Mariëlle is een super ervaren en professionele Weddingplanner. Wij hebben haar ingehuurd om het ceremonieschap uit te voeren, dus niet de planning. Maar ook voor het huwelijksweekend was ze zeer betrokken en hebben meerdere malen gezeten om de plannen in detail door te nemen.  Ze heeft tijdens ons huwelijksweekend in Italië een hele belangrijke rol gehad, ondanks dat we dachten dat we het allemaal wel ‘gecovered’ hadden was het zó fijn om haar op het weekend te hebben. Ze heeft op de achtergrond ontzettend hard gewerkt om alles tot in de puntjes te verzorgen en ook onze belangen behartigd bij de leveranciers. Fijn dat wij er op het mooiste weekend van ons leven niet mee bezig hoefden te houden, en onze fam / vrienden ook niet. Wij hebben alleen maar genoten!!

Geluksbruiloft Spanje

Ook op het vasteland van het mooie Spanje werk ik graag samen met een aantal prachtige locaties. Neem deze locatie. De luxe lodges met zithoek, heerlijke bedden (en waarvan de meeste met luxe badkamer inclusief toilet) liggen midden in de natuur met uitzicht op het gebergte tussen Gerona en Barcelona. Een pareltje met een fijn zwembad, gemeenschappelijke grote tent voor koffie en eten aan het zwembad. Uitermate geschikt voor een relaxte, informele glamping bruiloft!

Ook in Andalusië kom ik graag. Ik hou van de sfeer daar en er zijn een aantal mooie locaties aan zee en iets verder het binnenland in. Meer weten? Ik adviseer jullie graag.