logo MCV weddingsGeluksbruiloft Nederland


MCV weddings: jullie weddingplanner!

Ik ben jullie aanspreekpunt voor alles wat met jullie geluksbruiloft te maken heeft. Ik help jullie aan fijne kwalitatief goede leveranciers en ik adviseer jullie bijvoorbeeld met een thema, styling, decoratie, stationery en bloemen. Ook kijken we samen wat er allemaal mogelijk is binnen jullie budget en zal ik dit budget bewaken, indien dit door jullie gewenst is.

Uiteraard zien en spreken we elkaar tussendoor.Het kan zo zijn dat jullie geen tijd of weet hebben van trouwen of het organiseren van een bruiloft. Er komt zoveel meer bij kijken dan je denkt. De organisatie van een bruiloft wordt helaas heel erg onderschat. Het inhuren van mij als jullie weddingplanner of ceremoniemeester is dan echt een uitkomst!  Wat kan ik als weddingplanner & ceremoniemeester nog meer voor jullie doen:

  • We gaan met elkaar locaties bekijken
  • Ik ga offertes voor jullie opvragen
  • Ik help jullie aan de fijnste leveranciers
  • Maken van een gedetailleerd draaiboek
  • Ik ben contactpersoon voor leveranciers in de aanloop naar de bruiloft
  • Uiteraard ben ik ceremoniemeester op de dag zelf
  • Contactpersoon voor gasten, locatie & leveranciers op de dag van de bruiloft
  • Advies m.b.t. styling, bloemen, kleuren & thema’s
  • Ik help jullie met het budget te bepalen en deze te bewaken

Kosten

Het is niet uit een mouw te schudden wat jullie geluksbruiloft zal gaan kosten. Dit is afhankelijk van meerdere factoren. Wel kunnen we een eerste gerichte indicatie geven aan de hand van jullie wensen en budget. Dit bespreken we in ons kennismakingsgesprek. Afhankelijk van de grootte van de bruiloft, zal ik een assistente meeberekenen in de offerte. Op basis van jullie wensen maak ik daarom een offerte op maat.

Tip: hou er met het budget altijd rekening mee of het bedrag wat jullie uit willen geven inclusief of exclusief een weddingplanner of ceremoniemeester is.

Ceremoniemeester

Vinden jullie het fijn om meer zelf te doen, maar willen jullie wel een professionele ceremoniemeester op de dag zelf? Ik leg jullie graag meer uit over de mogelijkheden.

Let’s do this.

Together.

Professioneel ceremoniemeester

Een wedding expert voor één dag!

Wil je je zus, broer of vriend(in) net zo heerlijk van jullie bruiloft laten genieten als jullie zelf? Wat fijn dat er professionele ceremoniemeesters bestaan! Ik help jullie graag, want soms zijn jullie al een heel eind zelf op weg en kundig genoeg om een groot deel van het plannen van jullie bruiloft zelf te doen. Natuurlijk kan ik als weddingplanner jullie ook in het voortraject op adviesbasis (uurtarief) bijstaan en voorzien van advies waar jullie concreet mee aan de slag kunnen.

Als professioneel ceremoniemeester gaan we ongeveer 6 – 8 weken voor de bruiloft alles doornemen en de punten op de i zetten. Daarnaast ga ik alle afspraken checken die jullie hebben gemaakt met de leveranciers. Daarna hebben we een voortgangsgesprek. Ook maak ik een gedetailleerd draaiboek voor jullie grote dag. Aan de hand hiervan nemen we de dag helemaal door van A tot Z in onze draaiboekbespreking. Op de dag van de bruiloft ben ik uiteraard aanwezig als ceremoniemeester om alles in goede banen te leiden.

Ceremoniemeesterschap is mogelijk vanaf € 1199 incl. btw. (dit is exclusief reis- & parkeerkosten, styling en assistentie, afhankelijk van de grootte van de bruiloft)

Mariëlle was overal en nergens. Ze heeft ons veel stress bespaard.

Natuurlijk is het best apart om op je trouwdag, op een vrij intiem en spannend moment, een onbekende erbij hebt die veel in je buurt is en vanalles wil weten. Misschien ook voor onze gasten bijzonder. Maar toch was het dat voor ons waard omdat Mariëlle, als professionele ceremoniemeester, ons (en onze vrienden) op de dag zelf veel stress bespaard heeft, en alles soepel verlopen is (en we ons niet schuldig hoefden te voelen omdat ze aan het werk was, want daar kwam ze voor!)

Alles wat zij doet, is tot in perfectie geregeld!

Marielle heeft onze bruiloft van a tot z geregeld! Op de dag zelf was ze ook ceremoniemeester. Ze is het grootste organisatietalent wat wij kennen. Alles wat zij doet is tot in de perfectie geregeld. Ze heeft een natuurlijk talent voor organiseren en doet dit met flair en liefde. Ze laat niets aan het toeval over. Als je ontzorgd wilt worden op de mooiste en meest bijzondere dag van je leven, dan zit je heel goed met Marielle Cruz Vargas. Een dag om nooit te vergeten!

One wedding, but two hearts filled with love