Breng je puzzelstukjes in kaart

Met een achtergrond als marketing & communicatie adviseur, adviseer ik je als (startende) ondernemer graag met je bedrijf over je marketing en je branding. En ook hoe je jezelf kunt profileren en presenteren. Hoe ziet je PR eruit? Hoe profileer je op social media? Wat heb je nodig om (online) je bedrijf beter weer te geven? Waar loop je tegenaan? En zo zijn er nog tientallen onderwerpen te bedenken. Je gaat naar huis met een concreet plan en om zelf je branding verder op te pakken. En uiteraard is altijd ruimte voor Q&A. Weer even terug naar de basis en de puzzelstukjes in kaart brengen?

Mijn tarief voor deze adviesuren is € 75 per uur ex btw.
Dit is inclusief koffie, thee & a healthy treat!

Advies is te boeken vanaf 3 uur. Check hieronder mijn agenda en investeer in jezelf!

Een fantastische coach

Vandaag samen met Chantal Slingerland een geweldig coaching gesprek gehad waardoor we grote stappen kunnen maken richting de toekomst. Mariëlle is niet alleen een fantastische coach maar ook een geweldig mens. Echt een aanrader, niet alleen als startende ondernemer maar ook op persoonlijk vlak. Ik heb je in mijn hart gesloten ❤

Wilma de Vroede AusmaDROOM wedding

Zo’n sessie verdient elk mens!

Vanochtend samen met Wilma Ausma de Vroede een fijne privé coachings sessie van Marielle mogen krijgen. Dankbaar en zeer leerzaam!
Marielle is to the point, duidelijk, heeft ons fijne handvaten gegeven en heeft met haar oefening onszelf en onze kwaliteiten met andere ogen doen bekijken. Zo’n sessie verdient elk mens! Dank Mariëlle!

Chantal SlingerlandLovely events

Duidelijke uitleg

Ik heb deelgenomen aan de masterclass Social Selling bij Weddingplanners International.
Onder begeleiding van Mariëlle heb ik voor het eerst kennis gemaakt met social media en mijn FB account aangemaakt. Mariëlle leert je ook hoe marketing werkt.
Na deze masterclass heb ik een extra afspraak met haar gemaakt. Zo kon Mariëlle ingaan op mijn persoonlijke situatie. Ze heeft mij geholpen mijn profiel goed in te richten en wegwijs gemaakt in alle tools. Mariëlle is een fijne vrouw en geeft duidelijke uitleg.

Anja KoningsThe Perfect Day

Ze voelt feilloos je struikelblokken aan

Twee weken geleden een social media advies van Marielle gehad. Wat een geweldige energie heeft deze powervrouw. Ze voelt feilloos je struikelblokken aan en maakt zo van deze struikel”stenen” (door middel van haar tips en trucs) weer een gladde weg waar je gemakkelijk op verder kunt rijden! Mooie ervaring, dank je wel!

Jantine van TolPedicurepraktijk Jantine van Tol