Geluksmomenten voor de professionele weddingplanner

Met een achtergrond als marketing & communicatie adviseur adviseer ik je als (startende) weddingplanner & ondernemer graag met je bedrijf over je marketing en je branding. En ook hoe je jezelf kunt profileren en presenteren. Hoe vertel je jouw story?  Wie ben je als ondernemer? Wie is je doelgroep, hoe ziet je ideale klant eruit en waar ben jij uniek in? Hoe ziet je PR eruit? Hoe profileer je op social media? Maar ook praktische ondernemerszaken komen aan bod. Waar loop je tegenaan in je ondernemerschap? Hoe kun je zelf (nieuwe) geluksmomenten maken als ondernemer? Waar ligt er een uitdaging voor je? En zo zijn er nog tientallen onderwerpen te bedenken. Je gaat naar huis met een concreet plan en om zelf je branding verder op te pakken. En uiteraard is altijd ruimte voor Q&A.

De investering in jezelf voor deze expert – sessie is 199 euro (ex btw) en duurt 2 uur. Dit is inclusief koffie, thee & a healthy treat!

Meer weten of een expert – sessie boeken?
Stuur een mail naar marielle@mcv-weddings.nl

Een fantastische coach

Vandaag samen met Chantal Slingerland een geweldig coaching gesprek gehad waardoor we grote stappen kunnen maken richting de toekomst. Mariëlle is niet alleen een fantastische coach maar ook een geweldig mens. Echt een aanrader, niet alleen als startende ondernemer maar ook op persoonlijk vlak. Ik heb je in mijn hart gesloten ❤

Zo’n sessie verdient elk mens!

Vanochtend samen met Wilma Ausma de Vroede een fijne privé coachings sessie van Marielle mogen krijgen. Dankbaar en zeer leerzaam!
Marielle is to the point, duidelijk, heeft ons fijne handvaten gegeven en heeft met haar oefening onszelf en onze kwaliteiten met andere ogen doen bekijken. Zo’n sessie verdient elk mens! Dank Mariëlle!

Duidelijke uitleg

Ik heb deelgenomen aan de masterclass Social Selling bij Weddingplanners International.
Onder begeleiding van Mariëlle heb ik voor het eerst kennis gemaakt met social media en mijn FB account aangemaakt. Mariëlle leert je ook hoe marketing werkt.
Na deze masterclass heb ik een extra afspraak met haar gemaakt. Zo kon Mariëlle ingaan op mijn persoonlijke situatie. Ze heeft mij geholpen mijn profiel goed in te richten en wegwijs gemaakt in alle tools. Mariëlle is een fijne vrouw en geeft duidelijke uitleg.

Ze voelt feilloos je struikelblokken aan

Twee weken geleden een social media advies van Marielle gehad. Wat een geweldige energie heeft deze powervrouw. Ze voelt feilloos je struikelblokken aan en maakt zo van deze struikel”stenen” (door middel van haar tips en trucs) weer een gladde weg waar je gemakkelijk op verder kunt rijden! Mooie ervaring, dank je wel!